Jadłonomia po polsku. Wirtualne spotkanie z Martą Dymek

/
Potrzebujesz ok. 1 min. aby przeczytać ten wpis

O swojej książce i zaletach kuchni roślinnej opowie twórczyni „Jadłonomii”, jednej z najbardziej popularnych kulinarnych stron w polskiej blogosferze.

Spotkanie z Martą Dymek odbędzie się w poniedziałek 15 marca o godz. 20.00. Relacja zostanie udostępniona na profilu Facebook Instytutu Reportażu i Polskiej Szkoły Reportażu. Rozmowę z popularną autorką poprowadzi Agata Michalak.

Kuchnia roślinna nie musi być nudna!

Wydarzenie będzie poświęcone książce „Jadłonomia po polsku”, w której blogerka pokazuje, że roślinna dieta wcale nie musi oznaczać ograniczeń i wyrzeczeń. Udowadnia, że wegańskie śniadania, obiady czy kolacje nie są nudne ani pozbawione smaku. Wręcz przeciwnie, książka jest pełna wielu roślinnych inspiracji, które z powodzeniem możemy wykorzystać w swoim codziennym menu. To doskonała okazja dla osób, które chciałyby poszerzyć wiedzę na temat kuchni roślinnej, a przede wszystkim dowiedzieć się, jak przygotować pyszne wegańskie dania w polskim wydaniu. Organizatorami spotkania są Instytut Reportażu i Polska Szkoła Reportażu oraz Wydawnictwo Marginesy.

Fot. materiały organizatora

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

*

Ostatnie wpisy
Rekomendowane
Jak wprowadzić zdrowe nawyki żywieniowe do codziennej rutyny
/
Jak wprowadzić zdrowe nawyki żywieniowe do codziennej rutyny
Zdrowe nawyki żywieniowe są kluczowe dla utrzymania zdrowia i dobrego samopoczucia. Jedzenie zrównoważonej diety, która składa się z różnorodnych, świeżych produktów spożywczych, może pomóc w zapewnieniu organizmowi niezbędnych składników odżywczych, zwiększeniu energii i zmniejszeniu ryzyka chorób przewlekłych
Muzyka relaksacyjna – jaką wybierać?
/
Muzyka relaksacyjna – jaką wybierać?
Lubisz relaks przy muzyce? Podpowiadamy, jak wybrać muzykę relaksacyjną.
Niezwykły urok Mołdawii
/
Niezwykły urok Mołdawii
Poznaj bliżej unikalną Mołdawię!