Jadłonomia po polsku. Wirtualne spotkanie z Martą Dymek

/
Potrzebujesz ok. 1 min. aby przeczytać ten wpis

O swojej książce i zaletach kuchni roślinnej opowie twórczyni „Jadłonomii”, jednej z najbardziej popularnych kulinarnych stron w polskiej blogosferze.

Spotkanie z Martą Dymek odbędzie się w poniedziałek 15 marca o godz. 20.00. Relacja zostanie udostępniona na profilu Facebook Instytutu Reportażu i Polskiej Szkoły Reportażu. Rozmowę z popularną autorką poprowadzi Agata Michalak.

Kuchnia roślinna nie musi być nudna!

Wydarzenie będzie poświęcone książce „Jadłonomia po polsku”, w której blogerka pokazuje, że roślinna dieta wcale nie musi oznaczać ograniczeń i wyrzeczeń. Udowadnia, że wegańskie śniadania, obiady czy kolacje nie są nudne ani pozbawione smaku. Wręcz przeciwnie, książka jest pełna wielu roślinnych inspiracji, które z powodzeniem możemy wykorzystać w swoim codziennym menu. To doskonała okazja dla osób, które chciałyby poszerzyć wiedzę na temat kuchni roślinnej, a przede wszystkim dowiedzieć się, jak przygotować pyszne wegańskie dania w polskim wydaniu. Organizatorami spotkania są Instytut Reportażu i Polska Szkoła Reportażu oraz Wydawnictwo Marginesy.

Fot. materiały organizatora

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

*

3 × cztery =

Ostatnie wpisy
Rekomendowane
Czym jest norweskie skogluft?
/
Czym jest norweskie skogluft?
Jaką inspirację tym razem przynosi nam Skandynawia? Skogluft — czyli wnętrza przypominające las. Zobacz, na czym polega norweski nurt aranżacji zdrowych pomieszczeń.
Psychoterapia – na czym polega?
/
Psychoterapia – na czym polega?
Czym jest psychoterapia, na czym polega i kiedy warto po nią sięgnąć? O tym właśnie opowiadamy w tym artykule.
Koniec z retuszowaniem zdjęć przez influencerów? Norwegia stawia na naturalność
/
Koniec z retuszowaniem zdjęć przez influencerów? Norwegia stawia na naturalność
Nowe prawo ma zapobiegać ukazywaniu nierealnych standardów piękna.